Postat: 2012-09-09 | Tid: 18:35:00
Jag gjorde i förr lite salva, tvål och olika grejer. För någon vecka sedan gjorde jag ringblomssalva som är väldigt bra till många områden.  Som läppbalsam, irriterade bröstvårtor vid amning, vid barnavård, narig hud, torr och fjällande hud. Man kan gärna smörja in torr hud till natten. Fungerar även bra att massera med.
Ringblommor i ister användes som sårsalva i Europa sedan åtminstone medeltiden har jag läst någonstans.
 
Jag har gjort en annan salva mot fotsvamp som verkar hjälpa lite. Den på apoteket är dyr o räcker inte länge.
 
Nu håller jag på o gör ett experiment med en salva mot molusker. Vet inte om de kommer o hjälpa precis men om de gör de så ska jag tala om det.
 
Undrar om det finns nåt intresse av sånt här på bloggen?
 
Ha en fin kväller!
Postat: 2012-09-04 | Tid: 01:05:00
Vad är detta?
 
Jo så här är det... På olika bibliotek kan man låna strömmande ljudböcker. Tyvärr måste man vara nära datorn när man lyssnar men jag tycker det fungerar bra. Boken startar alltid där man slutade sist.
Hur funkar det då?
Jo har man ett bibliotekskort så finns ett långt nummer på det kortet och detta nummer skriver man när man loggar in o så får man en verifieringskod sen är det bara att välja sig en bok lyssna. Man behöver inte lämna tillbaka några böcker o får inte låna hur många som helst på raken men å andra sidan hinner man inte lyssna på fler än en i taget heller .
 
Är du intresserad så klicka på kartan så kommer du till huvudsidan och kan klicka dig vidare sen.
 
Jag har lyssnat på Ann Rosmans alla fyra böcker som jag varmt rekommenderar